Obsessed by fullkorn.

Hej!
Har blivit helt insnöad på fullkorn, och fibrer! Till frukost idag käkade jag en skål Kellogs All bran med mjölk, en fullkorns-knäckebrödsmacka och ett glas juice, det tycker jag är en ganska bra start på dagen, eller vad tycker ni ? :) Vad brukar ni äta till frukost? Startar ni den med fullkorn eller äter ni bara det som ni tycker är gott? Ni kanske inte ens äter på morgonen ? Det gjorde inte jag förut.

Peace out!  Zoure.


Inte meningen..

Hej!
Det var inte meningen att jag skulle bli så beroende av träning och över att tänka på vad jag äter så mycket att jag inte får tid att blogga, men nu har det blivit så endå, idag tog jag en långpromenad med mamma och köpte samtidigt det nya nummret av ELLE, köpte den lite sent denna månaden, men bättre sent än aldrig, ellerhur ?
Ska iväg ikväll men till vem säger jag inte, haha! Hade tänkt göra lite mag och rump övningar innnan jag beger mig men nu måste jag kila! ;D

Peace out!  Zoure.


Modell - vägen dit.


Hej!
Idag känns det som om allting bara är helt misslyckat, åt aldeles för mycket till lunch och så tog jag en glass när jag kom hem .. jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att få det att sluta, det är lätt att fastna i gamla vanor antar jag.. Jag tror att jag ska pallra mig ut på en promenad samtidigt som jag ska tänka över saker jag kan göra för att peppa mig själv. Funderar starkt på att börja träna på morgonen innan skolan, har hört att man förbränner mer och lättare under hela dagen då. Plus att det får en att vakna upp och det blir en bra start på dagen. Vad tycker ni? Morgonträna eller träna efter skolan? ;D

Peace out!  Zoure.


Modell - vägen dit.


Hej!
Idag tänkte jag träna lite mage och rumpa, hade styrketräning på idrotten idag så har tränat armarna en del och konditionen också. Hoppade mycket hopprep och så. Jag känner att jag verkligen inte har någon motivation till detta för tillfället men det blir väll bättre när man har kommit igång, hoppas jag iallafall.. Jag vill ju se bra ut och känna att jag är vältränad. Det finns väll ingen som igentligen vill vara otränad om man säger så.

Peace out!  Zoure.


Modell - vägen dit.Hej!
Idag hade jag tänkt starta min träning, och jag tänker börja mjukt så att min kropp hinner hänga med, det blir en långpromenad på runt en halvtimma/timma och sedan lite olika övningar för armar/mage/rumpa med 15 upprepningar vardera. Sedan allt eftersom så kommer jag öka långpromenaderna till springningar och styrketräningarna till hårdare och längre. Men inte ännu på ett tag :) Om det är någon som kan komma med tips så tar jag gärna emot!

Peace out!  Zoure.


Modell - Vägen dit.


Hej!

Det första jag ska göra är att börja träna, förutom att träna styrka och kondition på det traditionella viset, så rider jag en gång i veckan och dansar salsa en gång i veckan. Ska försöka hålla igång så mycket som möjligt, gå istället för att ta bussen eller moppen, gå upp för trappor istället för att ta rulltrappan/hissen.
Har ni några tips på hur man kan träna? Kanske olika övningar eller bra tips? Kommentera gärna och berätta! :D

Peace out!  Zoure.


Modell - vägen dit.


Hej.
Min absolut största dröm är att bli modell, det finns ingenting bättre än att gå på podiet och få allas uppmärksamhet, att posa framför kameran och visa upp kläder. I dagens läge måste man vara supertränad och det är mer än att bara ha rätt utseende. Man ska vara en bra förebild och fastna på bild. Några gånger i veckan så kommer jag skriva om hur jag går tillväga för att uppnå min dröm, förhoppningsvis så kommer jag nå dit också. Följ gärna min väg dit, antingen genom att bara besöka min blogg med jämna mellanrum eller så kan ni följa mig via bloglovin' :)

Peace out! Zoure.

På bild; Fatima från top model.


Sverige - Danmark

Hej!
Som nog väldigt många vet så är det sverige - danmark ikväll och det är vad dom säger på tv "ödes-matchen". Själv skulle jag inte kunna vara mindre intresserad av denna match, men ska ni kolla ? :)

Peace out!  Zoure.


Ska försöka :)

Hej!
Har fått en del kommentarer som jag inte har hunnit med att svara på, jag hoppas att ni har tålamod och kan vänta på mina svar så ska jag försöka svara på alla så snabbt jag kan! :) Jätteroligt att ni kommenterar så mycket, fortsätt gärna också, det värmer! ;D

Peace out!  Zoure.


Olika intressen..?

Hej!
Jag har funderat på detta kring olika intressen (jag har haft mig en riktig funderar-dag idag!) och hur det påverkar oss och våran vardag/vän-krets osv..
För det första är det ju superbra att man har ett intresse som man brinner för och verkligen gillar att hålla på med, själv så mår jag mycket bättre och blir på superbra humör när jag gör det jag verkligen gillar. Men är detta med olika intressen ännu ett sätt att gruppera sig eller har det inte alls någonting med umgänge och status att göra? För visst är det så att man inte alltid håller på med samma sak som sin bästa vän gör? Eller gör man det?

Att ha vänner som håller på med och gillar samma saker som en själv är ju aldrig fel, men är det verkligen så att man går på exempelvis innebandy bara för att man gillar det eller är bra på det, eller kan det vara så att man gör det för att ha roligt och som en social grej, att träffa nya vänner och skapa kontakter? Kanske går man på en sport bara för att alla ens vänner gör det, eller kanske för att en kompis drog med dig och tyckte att du kunde börja på det för att hon/han tyckte det var roligt.

Är det även så att man gärna har en partner som håller på med samma sak eller är det lättare om man är tillsammans med någon som håller på med någonting annat, som liktsom har sin egen grej och intresse? Kanske är det roligare att ha någonting som man kan göra tillsammans?

Ja, detta faktum kan man spekulera i nästan hur länge som helst och jag skulle säkert kunna skriva dubbelt så mycket som jag har skrivit nu, men det har jag inte tid med. Ni får jättegärna kommentera och tycka och tänka om detta ni med. Det skulle vara superkul att höra någon annas syn på saken :)

Peace out!  Zoure.


Omg! ;O

Hej och tack, tack, TACK :D
Igår hade jag lite mer än 100 besök och jag blir bara så himla glad :') Att alla ni verkligen tar er tid och läser det jag skriver, det värmer verkligen! Eftersom jag har denna bloggen i hemlighet, altså, varken mina närmsta vänner eller min familj vet om att den existerar så kan jag inte berätta hur glad jag är förutom för er. Lite jobbigt, men ska man ha en blogg med hemlig identitet så kan man ju inte berätta det för någon! Hoppas verkligen på att ni fortsätter att läsa min blogg, jag blir så himla glad när jag ser att det är folk som klickar sig in på just min lilla blogg :D Följ mig jättegärna med bloglovin' och lämna gärna en kommentar så att jag vet att ni har varit här ;D
Puss på er alla underbara läsare!

Peace out!  Zoure.


Stil, en indentitet?

Hej!

Jag har funderat på detta kring varför man har olika stilar, eller liktsom, varför man klär sig som man gör. Det är mycket beroende på hur man klär sig som man blir bemött på stan då desvärre väldigt många av oss bedömer folk efter utseende. Jag menar, om man själv är "fjortis" som det kallas, klär sig i nästan bara leggings, långa linnen och adidas koftor, så kollar säkert en och annan person snett på en och bedömer en utefter vad man klär sig i. Och detsamma om man klär sig i nästan bara svart och vitt, och då blir man oftast placerad i en kategori kallad "emo". Dessa två motsatser som är dom största "stilarna" bland dagens ungdomar regerar för tillfället, och jag tycker det är synd att alla ska gå in i en av dom kategorierna och klä sig likadant som alla andra istället för att skaffa sig en egen stil. Själv så är jag varken "emo" eller "fjortis", utan kan faktiskt inte riktigt sätta fingret på vad min klädstil är för något. Jag har provat på lite olika saker och letar fortfarande runt efter någontig som jag känner mig bekväm i och trivs med. Jag har absolut ingenting emot personer som klär sig som dessa, utan går mera på insidan, för det mesta, jag ska inte säga att jag aldrig dömer efter utseendet, för det gör jag. Vilket jag vet är dåligt, men det är bara sånt man gör. Men min kompis-skara består av båda delarna så att säga. Så vad tycker ni? Är ens egen stil ett sätt att uttrycka något eller komma med ett budskap? Eller är det något som speglar ens personlighet? Du kanske tycker att det bara är någonting som man har på sig för att man trivs i det? Kommentera supergärna och berätta vad ni tycker! Nu har ni fått höra min syn på det hela. ;)

Peace out!  Zoure.


Hemma-spa.

Hej!
När man bara sitter hemma och är sjuk så finns det väll inget vettigare att göra än att ta hand om sig själv, jag tog mig en lång varm dusch och tvättade rent mig med duscholja gjord på raps. Även en mjukgörande fuktighetskräm gjord på raps. Hade tänkt lägga en ansiktsmask för att djuprengöra ansiktet också. Så kanske man känner sig lite bättre efteråt. Vad tycker ni om hemmaspa, bästa eller värsta? ;)

Peace out!  Zoure.

Premiär för..


Idag blir min första Bästa & Värsta, ni förstår nog vad det går ut på, jag skriver om någonting som jag tycker är bra, och någonting som jag tycker är dåligt, till och börja med en gång varje vecka.

BÄSTA
Zoures första bästa går till höstmyset, det finns ju inget bättre än att sitta framför tv:n tillsammans med nära och kära. Med en kopp the i handen och en varm filt är allting perfekt, och inte tala om en massa tända ljus, det höjer mysfaktorn enormt mycket, inget höstmys utan tända ljus! Se nu till att ta tillvara den tid ni får med familjen en mysig höstkväll, när dom fortfarande finns att njuta av, snart blir det vinterkvällar istället.

VÄRSTA
Jag tror nog inte att det är bättre tillfälle än detta att ge Zoures första värsta till förkylningar, snorig näsa, öm hals och trött kropp är ingenting som man önskar sig direkt. Dessutom alla sömnlösa nätter som oftast kommer med detta. Tur att det finns halstabletter, nässpray och värktabletter, annars skulle man aldrig överleva!

Peace out!   Zoure.


Inbyggd webbkamera.

Hej!
Har försökt få min inbyggda webbkamera i datorn att fungera. Så att jag kan ta lite foton på saker och ting.. Men jag kan ju verkligen inte hitta vart jag ska klicka/hur jag ska göra. Jag har en LG dator med windows 7. Om det är någon som kan förklara för mig hur jag ska göra så vore jag evigt tacksam. Så att ni kan få kolla på mer än bara text när ni kikar in på min blogg :)

Peace out!   Zoure.

Mixpod

Hej!
Har lagt till en liten gullig "Ipod" i menyn, tyvär råkade jag ställa in den fel så att den börjar när ni kommer in på min blogg men ni får väll se till och stänga av den så snabbt ni kan om ni inte vill ha musik på ;) Lade till lite olika genrer så att det ska tillfredsställa dom flesta som kikar in min blogg och läser, är jag inte bara super snäll? :P Körde på ett zebra tema, djurmönster är ju ganska inne just nu så varför inte föra in det på bloggarna också ? Hoppas att ni gillar musiken!

Peace out!   Zoure.

Kanonstart :)

Hej!
Igår var min första dag här på blogg.se och jag skrev några få inlägg och så, statistiken fungerade ju inte igår så jag kunde inte se hur många besökare jag fick men idag kan jag se resultatet, hela 25 besök redan första dagen! Det tycker jag är super kul och jag tackar alla som besökte igår :) Hoppas på att det fortsätter gå bra för mig och ni får mer än gärna fortsätta läsa mina uppdateringar, om ni vill göra det lite bekvämare för er så kan ni följa mig via bloglovin', då får ni reda på att jag har uppdaterat direkt efter inlägget har kommit upp på min blogg, bra va? Klicka bara på det superchicka eiffeltornet här brevid så är allting fixat, om ni inte är medlemmar, bli! Det tar inte längre tid än några minuter ;)

Peace out!   Zoure.

Hoppade bungyjump, och gled ur!?Hej,
Läste nyss på aftonbladet att det var en kille som hade hoppat bungyjump och glidit ur selen och rakt ner i vattnet. Som tur var så överlevde han, men spräckte tydligen några organ, låter inte kul. Jag har själv funderat på att prova på och hoppa bungyjump, men nu vet jag inte riktigt om jag vågar längre. Visst, det är väll ungefär en på miljonen att man skulle glida ur selen, men att någonting går fel, är väll 50/50 ? Får väll se om jag gör det någon gång, isåfall skulle det nog helst vara över vatten, ifall att någonting skulle hända..

Desperate Housewifes <3

Hej.
Jag ska (och antagligen halva sveriges tonårstjejer också) kolla på säsongsstarten av Desperate Housewifes som börjar ikväll, snarare om en kvart :) Har verkligen längtat efter säsongsstarten och det verkar som om det kommer bli en hel del sömnlösa nätter av att jag kommer ligga och försöka klura ut alla "mörka sanningar" om den nya familjen som sägs flytta in denna säsong. Ojojoj, snart kan jag inte stå ut längre!

Peace out!   Zoure.


Weeks thing.


Veckans grejj blir ett par underbara nit converse, har blivit helt förälskad i dom, dock finns dom inte i sverige ännu vad jag vet..? Iallafall, här kommer en bild på dom!

It doesn't work!

Hej.
Försökte nyss kolla min besöksstatistik men då står det bara "no data to display", väldigt konstigt eftersom jag vet att jag har fått typ 3 kommentarer idag, antingen så har dom kommit på ett sätt att kommentera utan att besöka min blogg, eller så är det bara statistiks funktionen som inte fungerar, vad tror ni ? :P

Peace out!   Zoure.

"Fågelkvinnan"

Hej.
Någonting som jag är vääldigt irriterad över är detta stora hysteri kring **** Anka, jag har valt att göra som Josefine Craaford och säger istället Fågelkvinnan, jag förstår verkligen inte vad som är så himla bra med henne? Hon snarare gifte sig in i sin karriär mera än kämpade för sin alldeles egen, om jag får säga mitt så är hon en komplett idiot, det faktum att hon även är blond förvånar mig inte ett dugg, och att hon kallar sig för hemmafru är väll endå att ta i! Hon har ju minst ett 10-tal betjänter som städar och lagar mat åt henne när kameran inte är på. Och sedan denna hysteri med att hon måste hålla sig i form, så att hennes man inte går och bedrar henne, men har hon tänkt tvärtom eller? Hennes man är ju verkligen i topptrim.. NOOT. Hon kan ju lika gärna bedra honom isåfall, men det gör hon ju inte för det är han som har alla pengarna och om hon skulle bedra honom så skulle hon hamna på gatan utan en enda dollar i fickan. Ni som vänder på detta och tror att jag skriver för att jag är avundsjuk på henne är ju väldigt smarta, tycker ni inte? För jag vill ju verkligen gifta mig rikt och leva på någon annans pengar och träna hela dagarna istället för att ha en egen karriär.. ? Skulle inte tro det. Tv3 är ju inte speciellt smarta heller, i och med att dom har skapat denna hysteri kring fågelkvinnan så resulterar det att hon tror att hon är något, hon svävar upp bland molnen och kräver bara ännu mera pengar av tv3 för att medverka i serien Svenska Hollywoodfruar. Inte särskilt smart om du frågar mig. Någon som jag gillar i den serien är Maria Montizami, hon verkar som en kvinna som har båda fötterna på jorden, och hon talar inte illa om någon, go maria!

Peace out.   Zoure.

Top secret.

Hej.
Är inte riktigt säker på vad jag ska börja med att skriva, det här med första inlägget brukar alltid bli lite konstigt.. Iallafall så heter jag *BEEP* aka Zoure. Jag kommer gå under hemlig identitet när jag bloggar och kommer aldrig att avslöja vem jag är, det är iallafall ingenting som jag har planerat att göra iallafall. Jag kommer skriva om till viss del vad som händer i min vardag men mestadels om mina åsikter om saker och ting. Någonting som ni tycker jag ska ta upp i bloggen? Kommentera gärna och berätta! :)

Peace out!   Zoure.

RSS 2.0